carskiy-post-sobornaya-molitva

Соборная молитва в дни Царского поста
 
Господи Иисусе Христе, Сыне Божий, Ты бо рекл еси пречистыми усты Твоими: «Аминь глаголю вам, яко аще два от вас совещаета на земли о всякой вещи, еяже аще просита, будет има от Отца Моего, Иже на Небесех: идеже бо еста два или трие собрани во Имя Мое, ту есмь посреде их». Непреложны словеса Твоя, Господи, милосердие Твое безприкладно и человеколюбию Твоему несть конца. Сего ради молим Тя, даруй нам рабом Твоим, согласившимся просити Тя:
 
Покаянная молитва Русского народа и народов Российской Империи

Господи Иисусе Христе, Боже наш, со умилением и воздыханием, и с тугою сердечною приступаем к Тебе и в болезни духа вопием: согрешихом, беззаконновахом , неправдовахом пред Тобою, дары Твоя: Церкви благолепие, плодов изобилие, воздухов благорастворение, земли многоплодие, их же Святей Руси даровал еси Царством Самодержавным, в небрежении прияхом, и благодарение Тебе Владыце и Щедродателю нашему не воздахом, паче же отрекохомся владычества Твоего его же чрез Помазанника Твоего и Царство Проваславное утвердил еси. Возлюбихом земная паче небесных и временная паче вечных, и обою лишихомся. Возлюбихом волю свою паче Твоея творити и тем врагам Твоим поработихомся. Исповедуем же, яко истиною и судом Твоим навел еси вся сия на ны грех ради наших и предков наших. Приими покаяние народа нашего, приими исповедание наше и прости нас, Милосердный Господи.
 
Согрешихом: богоотступничеством; потерей, забвением, отречением от Православной веры; неисполнением святых заповедей Христовых.
 
Прости нас, Милосердный Господи!
 
Согрешихом: богоборчеством и участием в безбожных, сатанинских - масонских организациях и партиях; совершением безбожных масонских обрядов.
 
Прости нас, Милосердный Господи!
 
Согрешили предки наши попранием Соборной клятвы 1613г., за что потеряли охраняющую Державу и народ наш благодать Божию. Это привело к непротивлению злу и цареубийству, к одержимости нашего народа всеми смертными грехами. Согрешаем и мы ныне попранием Соборной клятвы и страждем под бременем грехов наших, под гнетом врагов наших.
 
Прости нас, Милосердный Господи!
 
богомерзские жиды умертвили и сожгли святого Царя нашего и Его Святое Семейство, но предки наши не возбранили этим видимым бесам бесчинствовать; не исполнили наши предки присягу на верность Государю, но с охладевшей верой, по малодушию и равнодушию, предали и отреклись от своего Отца и соделались причастниками страшного греха цареубийства.
 
Ныне и мы, потомки их, не каемся должно, чтобы исправлением своей жизни и делами по Богу соделанными, сотворить достойные плоды покаяния; страждем под игом христоненавистников, попущенного за вероотступничество, клятвопреступление и цареубийство.
 
Прости нас, Милосердный Господи, помоги нам покаяться и обрести милость пред Тобою!
 
Прости Милосердный Господи, всех предков наших, участвовавших делом, словом, бездействием, безгласием, одобрением, в помрачении ума, в свержении Православного Царя.
 
Прости и всех нас, веровавших, слушающих и повторяющих ложь, хулу, клевету на Бога и святых Его, на Веру и Церковь Православную, на св. муч. Царя Николая, на Святое Семейство Его , на других Помазанников Божиих.
 
Прости нас, Милосердный Господи!
 
Поправ страх Божий, правду и любовь Божию; отвергнув Царскую власть Богом данную, продолжаем согрешать: непротивлением злу и всякому греху; непротивлением врагам Божиим, которые вошли в Русскую Церковь и разливают злосмрадные ереси, отступничество и учат ложному смирению перед поработителями Родины; непротивление врагам Самодержавия и России, которые разорили нашу Державу и уничтожают наш народ.
 
Прости нас, Милосердный Господи!
 
Мы согрешаем предательским молчанием, бездействием, мы связаны и не находим сил восстать и что-то изменить, потому что мы под проклятиями Соборной клятвы и цареубийства.
Прости нас, помоги нам, воздвигни нас, Милосердный Господи!
 
Согрешихом: демонской гордыней, к родителям непокорством и восстанием на них; восстанием на всякое чиноначалие, Тобою утвержденное.
 
Прости нас, Милосердый Господи!
 
Согрешихом: детоубийством, соблазном и губительством душ человеческих, за них же, Господи Иисусе Христе, Честную Твою Кровь пролиял еси.
 
Прости нас, Милосердный Господи!
 
Согрешихом: сквернословием, пьянством, блудом, прелюбодеянием, воровством, ложью, взяточничеством, наркоманией, сребролюбием, чревобесием, хождением к ворожеям, колдунам, гадалкам и экстрасенсам.
 
Прости нас, Милосердный Господи!
 
Согрешихом антихристианской жизнью и как следствие получили запечатление антихристовыми числами и начертаниями. Согрешихом  принятием антихристовой глобализации: кодов, номеров, паспортов, электронных карт с явными и скрытыми числами и начертаниями зверя, ради сохранения удобств временной жизни. Согрешихом отвержением Креста и избранием хлеба временного.
 
Прости нас, Милосердный Господи, не остави нас погибнуть, помоги нам отвергнуть все бесовские числа, знаки и документы; не попусти быть нам запечатленными вечным проклятием звериного начертания.
 
Прости, Милосердный Господи и вся прочая и прочая их же не помянухом, яже в безумии и помрачении сотворихом пред Тобою и укрепи нас благодатию Твоею к исправлению. Прости нас, Милосердный Господи, мы каемся, что прогневали Тебя Господа Бога нашего, всеми своими грехами и искренне об этом жалеем. Помоги нам возненавидеть и отвергнуть грех и возлюбити Тя от всего сердца, от всей души и всеми помышлениями, и ближних как самих себя.
 
Молим Тя, Спаса нашего, молитв ради Пречистыя Твоея Матери, Святых Царственных Мучеников и всех святых, помоги нам утвердиться в святом намерении жить по христиански, а исповеданные нам грехи прости яко благ и Человеколюбец.
 
Помяни, Господи, и речения пророков Твоих новых, их же в земли Русской прославил еси в последняя времена сия, яко даруеши людем Твоим на малое время последнее паки оплот крепок и стену недвижиму Царя Самодержавна, Помазанника Твоего благословенного. Сия же паки вемы, яко несть дар сей от человек, ниже от многомятежных похотений их даруется, но могуществом Твоим и волею и благим промышлением Твоим устрояется. Тем же вопием Ти со слезами: воздвигни вожди духовныя и ратныя, мужы в силе Илии и Еноха, военачальников в духе Макавеев, восставшия на  защиту истинного Богопочитания, да воля Твоя от них возвещаема непреложно совершится, нашу же волю падшую и греховную отлагаем зде пред Тобою. И аще благоволиши милостивно призрети на ны недостойныя рабы Твоя, Сам Владыко, укажи нам избранного Твоего Самодержца, помазанием же Божественным на служение Царское всеми дарами духовными снабди Его. Ибо Тебе подобает всякая слава, честь и поклонение Отцу и Сыну и Святому Духу, ныне и присно и во веки веков. Аминь. 
 
Молитва пред иконой Пресвятой Богородицы Ченстоховской
 
О Всемилостивая Госпоже, Царице Богородице, от всех родов избранная и всеми роды небесными и земными ублажаемая! Воззри милостивно на предстоящия пред святою иконою Твоею люди сия, усердно молящияся Тебе, и сотвори предстательством Твоим и заступлением у Сына Твоего и Бога нашего, да никтоже изыдет отсюду тощь упования своего и посрамлен в надежде своей, но да приимет кийждо от Тебе вся по благому изволению сердца своего и по нужде и потребе своей, во спасение души и во здравие телу.
 
Наипаче же осени и огради Покровом Твоим, Милосердая Мати, Православного грядущаго Государя Императора нашего и Его Христолюбивое воинство. Отжени от Него молитвами Твоими всякаго врага и супостата, утверди житие Его в мире и тишине, да и мы вси тихое и безмолвное житие поживем во всяком блазе и чистоте. Удержави Царство Его, во еже быти в нем Царству Христову, управи пути и советы Его, да возсияет во днех Его правда и множества мира, и да возрадуется сердце Его о сущих в Державе Его, якоже сердце отца о чадех своих веселящася; на сопротивныя же и лукавнующия в сердцах своих посли пред лицем Его ужас и трепет, да поне страхом вразумятся и престанут от лукавств своих.
 
Моли, Милосердая Владычице, Пренебеснаго Бога, да присно соблюдет Церковь Свою святую во Православии и твердей вере до конца веков. Призирай благосердием, Всепетая, и призрением милостивого Твоего заступления на все Царство Всероссийское, царствующия грады наша и град сей (весь сию), и святый храм сей, и на сия богатыя Твоя милости неоскудно изливай, Ты бо еси всесильная Помощница и Заступница всех нас.
 
Приклонися к молитвам раб Твоих, даруй покаяние народу нашему, свободи ны от лютаго жидовскаго ига, помози нам возсоздати Православное и Самодержавное Царство и воскреси Святую Триединую Русь, приклонися к прошением нашим, услыши воздыхания и молитвы, имиже раби Твои молятся на святем месте сем. Аще и иноверный или иноплеменник зде проходя помолится, услыши и милостивно соделай, яже к помощи ему и ко спасению. О Всепетая Мати, Надеждо наша преблагая, собери разсеянныя, неверныя же и иноверныя во странах наших на путь истинный настави, отпавшия от благочестивыя веры паки возврати и святей Православней Кафоличестей Церкви их сопричти. В домех наших мир утверди, старость поддержи, юныя настави, младенцы воспитай, сирыя и вдовицы заступи, болящия уврачуй, плененныя свободи, на судилищах неправедно истязуемых и в заключениих и в заточениих и в горьких работах сущия помяни, ограждающи ны присно от всякого зла благостию Твоею, и утеши милостивным Твоим посещением и вся благодеющия нам.
 
Даруй же, Благая, земли плодоносие, воздуху благорастворение и вся, яже на пользу нашу, дары благовременныя и благопотребныя молитвами избранных угодников, святых Кирилла и Мефодия. Прежде отшедшыя благочестивыя цари и царицы, отцы и матери, братия и сестры наша, и всех павших на поле брани и живот свой положившыя за Веру, Царя и Отечество, упокой в селениих святых, на месте злачне, на месте покойне, идеже несть печаль и воздыхание.
 
Егда же приспеет и наше от жития сего отшествие и к Вечней Жизни преселение, предстани нам, Преблагословенная Дево, и даруй Христианскую кончину жития нашего безболезненну, непостыдну и Святых Таин причастну, да и в будущем веце сподобимся вси, купно со всеми святыми, безконечныя блаженныя жизни во Царствии возлюбленного Сына Твоего, Господа и Спаса нашего Иисуса Христа, Ему же подобает всякая слава, честь и поклонение со безначальным Отцем и Святым Духом, во веки веков. Аминь.
 
Молитва святому Царю Николаю II
 
О святый Мучениче Царю Николае, Помазанника Своего тя Господь избра, во еже милостивно и право судити людем твоим, и хранителя Царства Православного быти: царское служение сие и о душах попечение со страхом Божиим совершал еси. Испытуя же тя, яко злато в горниле, скорби горькия Господь ти попусти, яко же Иову многострадальному, последи же престола царскаго лишение и мученическую смерть посла ти.
 
Вся сия кротко претерпевый, яко истинный раб Христов, наслаждаешися ныне вышния славы у престола всех Царя купно со святыми мученики: святою царицею Александрою, святым царевичем Алексием, святыми царевнами Ольгою, Татианою, Мариею, Анастасиею, вмч. Григорием Новым, прмчц. вел.кн.Елисаветою и ин.Варварою, и с верными слуги твоими.
 
Но яко имея дерзновение велие ко Христу Царю, Его же ради и пострада, моли с ними, да отпустит Господь грехи народа твоего, не возбранившаго иудеем убиение твое, Царя и Помазанника Божия, да избавит Господь страждущую Державу нашу Российскую от лютаго жидовскаго ига, за грехи вероотступничества, клятвопреступления и цареубийства попущеннаго, и возстановит престол Православных Царей, нам же подаст грехов прощение и на всякую добродетель наставит нас, да стяжем смирение, кротость и любовь, их же сии мученицы явиша, да сподобимся Небеснаго Царствия, идеже купно с тобою и всеми святыми новомученики и исповедники российскими прославим Отца и Сына и Святаго Духа, ныне и присно и во веки веков. Аминь.
 
Русский Символ Веры
 
Верую, Господи, в Православное Царское Самодержавие Духом Святым клятвенно утвержденное на вечные времена, освященным Собором и Русским народом, для мира и благоденствия нашего Отечества, и для спасения души, как учили о том же и все святые угодники Божии, Русские, последних веков. Аминь.
 
Просим Тя, Господи, исполнения нашего прошения, но обаче не якоже мы хотим, но якоже Ты. Да будет во веки воля Твоя. Аминь.
 
Краткий вариант
 
Молитву эту читают ежедневно в 14.00 часов по московскому времени, но во дни Царского поста вы можете помолиться и в 22.00. Творить эту молитву 3 раза подряд, остальное - своими словами. Вслух или «про себя». На коленях или стоя. В церкви или вне ее. В пути или на работе, смотря по обстановке у каждого. Главное – от всего сердца, с воплем души.
 
Господи Иисусе Христе, Сыне Божий, Ты бо рекл еси пречистыми усты Твоими: «Аминь глаголю вам, яко аще два от вас совещаета на земли о всякой вещи, еяже аще просита, будет има от Отца Моего, Иже на Небесех: идеже бо еста два или трие собрани во Имя Мое, ту есмь посреде их». Непреложны словеса Твоя, Господи, милосердие Твое безприкладно и человеколюбию Твоему несть конца. Сего ради молим Тя, даруй нам рабом Твоим, согласившимся просити Тя:
 
Молитва ко Господу
 
Спаси нас, Боже Праведный, всех вместе, прости нам грехи наши общие и личные, верни нам обратно наше достояние – Россию и помоги возродить Ее, обрати врагов наших вспять. Аминь. (читать трижды)   
 
Молитва ко Пресвятой Богородице

Пресвятая Богородице, даруй покаяние народу нашему, свободи ны от лютаго жидовскаго ига, даруй нам Православного Царя и Самодержавное Царство Его, и воскреси Святую Триединую Русь! Аминь. (читать трижды)   
 
Молитва Святым Царственным Мученикам

Господи Иисусе Христе, Сыне Божий, молитв ради Святых Царственных Мучеников: Царя Николая, Царицы Александры, Царевича Алексия, Царевен Ольги, Татианы, Марии, Анастасии, спаси и сохрани Землю Русскую, и помилуй нас грешных. (читать трижды)
 
Русский Символ Веры
 
Верую, Господи, в Православное Царское Самодержавие Духом Святым клятвенно утвержденное на вечные времена, освященным Собором и Русским народом, для мира и благоденствия нашего Отечества, и для спасения души, как учили о том же и все святые угодники Божии, Русские, последних веков. Аминь.
 
Просим Тя, Господи, исполнения нашего прошения, но обаче не якоже мы хотим, но якоже Ты. Да будет во веки воля Твоя. Аминь.

15

Приложенные файлы

  • doc 18356384
    Размер файла: 56 kB Загрузок: 0

Добавить комментарий